Berita Syarikat

• Kumpulan baru produk tersuai.

Produk ini disesuaikan mengikut keperluan pelanggan. Acuan boleh dihasilkan mengikut keperluan pelanggan, dan sampel boleh dihasilkan dengan cepat. Jika anda berminat, sila hubungi kami, kami amat berharap untuk bekerjasama dengan anda!

19-11-2022
  • Cincin kalendar meja aloi zink yang bersinar seperti cincin!

Ini adalah tapak pembungkusan cincin kalendar meja aloi zink, kami mempunyai sejumlah besar dalam stok, dan kelajuan penghantaran adalah pantas. Syarikat kami menerima produk yang disesuaikan dan pembungkusan yang disesuaikan, kami boleh menyesuaikan program yang sesuai dengan anda mengikut keperluan anda, dan kami sangat berharap untuk bekerjasama dengan anda!

14-11-2022
  • Gaya cincin buku berwarna

Cincin daun longgar diperbuat daripada bahan besi, kuat dan tahan lama, gelang keluli bersalut nikel berbilang lapisan menghalang pengaratan, warna tidak luntur. Cincin Pengikat Buku sesuai untuk longgar, pemfailan memo, cincin kunci, buku skrap, resipi penjilidan, foto, buku, buku contoh, buku skrap, kontrak atau fail

26-10-2022
  • Kabel Rantai Kunci Wayar Keluli Tahan Karat Bersalut Berwarna-warni

Rantai kunci tali dawai berwarna kami mempunyai beberapa warna baharu, termasuk coklat, biru langit, ungu, kelabu dan merah jambu. Saiz biasa ialah 1.5 * 150mm. Warna dan saiz boleh disesuaikan. Spesifikasi produk kami lengkap, kualiti terjamin, dan perkhidmatan selepas jualan adalah baik. Anda dialu-alukan untuk menghubungi kami pada bila-bila masa untuk membuat pesanan~

21-10-2022
  • Pek Tunggal Rantai Kunci Kord Keluli Tahan Karat.

Syarikat kami memberi tumpuan kepada pengeluaran perkakasan harian dan menerima penyesuaian. Selain produk boleh disesuaikan, pembungkusan kami juga boleh disesuaikan mengikut keperluan anda. Produk ini adalah rantai kunci dawai keluli tahan karat, dibungkus sebagai permintaan pelanggan. Jika anda mempunyai keperluan perkakasan tersuai, sila hubungi kami, kami sangat berharap untuk bekerjasama dengan anda!

08-10-2022
  • Raikan pekerja memenangi pertandingan dan mendapat bonus

Kami semua berjuang bersama-sama dalam kerja kami dan mencapai keputusan yang menggembirakan. Penghormatan ini bukan sahaja mendapat manfaat daripada sokongan dan kerjasama tersirat semua rakan sekerja dalam syarikat, tetapi juga manfaat daripada suasana pasukan yang cemerlang dan perpaduan kolektif, sikap kerja yang positif dan serius syarikat.

07-10-2022
Dapatkan harga terkini? Kami akan bertindak balas secepat mungkin (dalam masa 12 jam)

Dasar privasi